9 Haziran 2015 Salı

HİNDİSTAN CEVİZİ MUHALLEBİLİ KEMAL PAŞA TATLISI


1 paket kemal paşa

1 litre süt
1 adet yumurta
yarım su bardağı toz şeker
1 çay bardağı Hindistan cevizi
1 buçuk yemek kaşığı nişasta
1 buçuk yemek kaşığı irmik
1 yemek kaşığı un
1 paket vanilya

1)kemal paşa tatlısını üzerinde yazan su miktarı ile şeker miktarını 1 bardak eksik ilave edip pişirdim. 2)tart kalıbına sıraladım
3) kremanın tüm malzemeleri karıştıra karıştıra pişirdim
4)krema serinleyince Kemalpaşaların üzerini kapladım

5).4-5 saat yada vaktiniz varsa bir gece bekletip ters çevirdim servis yaptım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder