9 Haziran 2015 Salı
HİNDİSTAN CEVİZİ MUHALLEBİLİ KEMAL PAŞA TATLISI
1 paket kemal paşa
1 litre süt
1 adet yumurta
yarım su bardağı toz şeker
1 çay bardağı Hindistan cevizi
1 buçuk yemek kaşığı nişasta
1 buçuk yemek kaşığı irmik
1 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1)kemal paşa tatlısını üzerinde yazan su miktarı ile şeker miktarını 1 bardak eksik ilave edip pişirdim. 2)tart kalıbına sıraladım
3) kremanın tüm malzemeleri karıştıra karıştıra pişirdim
4)krema serinleyince Kemalpaşaların üzerini kapladım
5).4-5 saat yada vaktiniz varsa bir gece bekletip ters çevirdim servis yaptım
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder