26 Temmuz 2014 Cumartesi

KOKOS REVANI




4 yumurta
4 Turk kahvesi fincani toz seker
yarim paket (125 gram) erimis margarin
4 yemek kasigi yogurt
2 cay bardagi irmik
4 cay bardagi un
1 paket kabartma tozu
2 kahve fincani ceviz


SERBETI:
4 su bardagi toz seker
4 su bardagi su

UZERI;
1 su bardagi sut
1 su bardagi hindistan cevizi
1 paket krem santi
3 yemek kasigi kakao

1) yumurta ve seker cirpilir
2) margarin, yogurt ve margarin elkenir.
3) irmik , un .ceviz ve kabartma tozu eklenir
4) onceden isitilmis 200 derece de pisirilir
5) toz seker ve su kaynatilir.kaynayinca bir kac damla limon suyu ilave edilir.
6) serbet soguk revani keki sicak olacak serbeti dokerken
7) revani soguyunca su bardagi yardimiyla kesilir .kalan parcalar 1 su bardagi hindistan cevizi ve 3 yemek kasigi kakao ile karistirilir.kestigimiz revanilerin uzerine kofte gibi yapilip yerlestirilir.
8) bir su bardagi sut ile 1 paket krem santi cirpilir.kakaolu revanilerin uzerine sikilir
Revaniler servise hazir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder