27 Ekim 2014 Pazartesi

TAHİNLİ,DAMLA ÇİKOLATALI UN KURABİYESİ



1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
2 yemek kaşığı tahin
2 yemek kaşığı nişasta
1 kabartma tozu
1 çay bardağı damla çikolata
Aldığı kadar un

Ağızda dağılan kıyır kıyır çok lezzetli kurabiye

Tüm malzemeler karıştırılır.normal kurabiye hamurundan daha cıvık bir hamur elde edilir.ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp yuvarlanır.önceden ısıtılmış 200 derece fırında pembeleşene kadar pişirilir.fırından çıkınca tamamen soğuyana bekleyip servis tabağına almalıyız aksi takdirde dağılıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder